Foto


Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen.
Vindt u het antwoord hier niet, of is het toch niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op en stuur uw vraag naar: info@dinoworld.nl 

Verzenden jullie ook naar België en Duitsland en wat zijn de verzendkosten?
Ja, wij verzenden ook naar België en Duitsland. U kunt via onze winkel uw bestelling plaatsen. De verzendkosten zijn 7,95 euro voor België en 8,95 euro Duitsland ongeacht het formaat van uw bestelling.
Is uw bestelling hoger dan 49,95 euro dan bereken wij geen verzendkosten.

Hoe lang duurt het ongeveer voordat het pakket verstuurd wordt? 
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. 
Elke bestelling wordt binnen 1-2 dagen geleverd, na ontvangst van de betaling. Betaal met I-deal of MisterCash (België) dan kunnen wij uw pakket sneller versturen. Bestellingen op werkdagen voor 12.00 uur worden direct dezelfde dag nog verzonden.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen middels Pay-Pal, I-Deal, MisterCash (Belgie) of via een bank,- giro overschrijving. Na het versturen van uw bestelling via het bestelformulier krijgt u, automatisch de mogelijkheid om online uw betaling over te maken.

Kan ik mijn bestelling op komen halen?
U kunt uw bestelling ophalen. Echter, u kunt bij ons niet winkelen. Plaats uw bestelling in onze webshop. In het bestelformulier kunt u dan kenbaar maken dat u het komt ophalen. Wij zullen dan per omgaande een afspraak met u maken. Er is een mogelijkheid om bij het afhalen van uw bestelling contant en gepast te betalen (let op: wij hebben geen pin).

Wie is jullie vervoerder?
Wij versturen uw bestelling met DHL en bij uitzondering met Post.nl. DHL levert uw pakketje voor 99% de volgende dag of anders uiterlijk de dag erna af.

Niet thuis?
Wanneer u of de geadresseerde niet thuis is, wordt er een 2e poging gedaan. Soms geven zij het pakje af aan de buren (dit is niet verplicht).
Als u al weet voordat u een bestelling plaatst dat er de volgende werkdag niemand thuis is om het pakket te ontvangen. Adviseren wij een werkadres door te geven.

Wat zijn de handelings,- en verzendkosten?
Voor bestellingen tot 49,95 euro berekenen wij een standaardtarief van 5,95 euro mits het adres in Nederland is. Alleen bij artikelen die in een envelop passen berekenen wij 3,75 euro (Nederlands afleveradres). Bij bestellingen boven de 49,95 euro, betaalt u geen kosten, zowel naar België, Duitsland en Nederland.

Ik ben niet tevreden met de bestelling?
Dinoworld doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, neem dan kontakt met ons op. 

Ik zoek.....
Wij bieden een breed scala aan Dinosaurus gerelateerde producten maar staan tevens open voor al uw specifieke wensen en zoekopdrachten #durftevragen