• star Al 15 jaar de grootste dinosauruswinkel van Nederland en België
  • star 1500+ producten uit eigen voorraad leverbaar
  • star Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Foto

Wie verzint nu een speelgoedwinkel voor 'paleontologen'...?

Bij Dinoworld zijn we dol op dino's! Het dino virus begon ruim 15 jaar geleden toen er weinig tot niks te koop was in de winkels wat een dino tintje had.

Dus werd er een advertentie geplaatst op Marktplaats met de vraag of iemand mij kon informeren waar een winkel was gevestigd om dino artikelen te kopen voor onze kleine dinofan.

We kregen gelijk reactie's, alleen niet met de oplossing. We kregen reacties van ouders die het zelfde zochten als ik. Zo is het allemaal begonnen...

De eerste artikelen die ik verkocht waren feestartikelen uit Amerika. Hoe leuk! Feestartikelen met een dinosaurus tint waren hier in Europa namelijk nog nergens te krijgen. De verkoop werd wederom gesloten via Marktplaats en de pakketjes werden zelfs nog thuis gebracht door mij persoonlijk.

Dagelijk ben ik op druk bezig met het zoeken naar speelgoed, feestartikelen, boeken, hebbedingetjes, knutselpakketten, dekbedovertrekken, schrijfwaren en noem het maar op wat een dinosaurus tintje heeft. We gaan naar beurzen in binnen- en buitenland en struinen de groothandels af.

Toch vind je ook artikelen in onze winkel die niks met dinosaurussen te maken hebben. Maar dat komt omdat ik het dan zelf erg leuk vindt. Nou ja, mijn kids natuurlijk ;)

Mijn huidige assortiment wordt dus continu vernieuwd. Nieuwe producten en merken doen maandelijks hun intrede. Maar voor al het nieuwe geldt: Speelt het leuk? Kijkt het leuk? Kun je er wat mee? Ja? Doen!

Wees welkom in dinoworld!

Vergeet niet: ,,Dino's zijn dood, maar bij  Dinoworld leven ze!''

Wat ik ook helemaal te gek vindt zijn de ideeën die ik toegestuurd krijg. Een dino taart, een feestelijke dino aankleding of een gave dinokamer. Helemaal leuk!
In mijn dinowinkel kom je deze ideeën ook overal tegen. Inspiratie voor iedereen!

Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk dinosaurus uitjes met mijn lezers te delen. Of het nu een nieuwe film is bij het Universum of het slapen tussen de dino's in het dinobos. Maar ook een shirtje bij H&M wat net in de collectie is binnengekomen. Als het maar leuk is!
Facebook is daar een perfect medium voor.

Het is mijn missie èn passie om dinosaurus items te vinden die een kinderhart sneller doen kloppen.

Daarom leveren wij zo snel mogelijk, wat we aanbieden leveren wij ook uit voorraad. Voor 12.00 uur besteld is morgen al lekker spelen met het nieuwe speelgoed of de blits maken op dat verjaardagspartijtje!

Leveranciers en goede ideeën zijn altijd welkom, aarzel niet en neem contact met ons op.

Tot horens!
Suzanne
info@dinoworld.nl
06-19680632

Ps. Vind je dinoworld ook leuk? Maak het nu officieel op Facebook of volgens op Pinterest.