• star Al 18 jaar de grootste dinosauruswinkel van Nederland en BelgiĆ«
  • star 2500+ producten uit eigen voorraad leverbaar
  • star Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis !

Download algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden alsmede het privacy beleid van Dinoworld gevestigd te Huizen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland onder nummer 321 10 99. Ingeschreven per 1 februari 2005.

1. Algemeen
1.1 Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Verzendkosten
3.1 Bestellingen vanaf 49,95 euro versturen wij gratis (ook naar België en Duitsland), onder dit bedrag, ongeacht het aantal artikelen berekenen wij € 3,95 euro in Nederland, € 5,95 in Belgie en € 8,95 in Duitsland. 
Artikelen die in een envelop passen, sturen wij met brievenbuspost. Voor deze verzendwijze berekenen wij € 3,95 (alleen bij een afleveradres in Nederland).

3.a Minimale orderbedrag
Wij hebben op dit moment geen min. orderbedrag.

4. Betaling
4.1 Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief handlings en verzendkosten.
4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen: middels een overschrijving via bank- of girorekening, I-deal/MisterCash of achteraf. De betaling dient volledig binnen 2 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveert dinoworld de bestelde artikelen voor u. Mocht Dinoworld de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop.

5. Levering
5.1 Bestellingen die geplaatst worden ontvangt u binnen 1-2 dagen in huis. Bestellingen op werkdagen voor 12.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden.
5.2 Mocht om een of andere reden aanbieden bij onze vervoerder binnen 48 uur niet mogelijk zijn, dan wordt er per email contact met u opgenomen.
5.3 Er wordt per email een bevestiging van verzending naar u verzonden.
5.4 Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht.

6. Retourneren
6.1 Dinoworld doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, stuur dan het product(en) incl. uw pakbon gefrankeerd retour. Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag op uw rekening overmaken. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Ons adres:
Dinoworld
Installatieweg 3
1271 EM Huizen

Let op: dit geldt niet voor producten die gepersonaliseerd zijn. Byv. een muurcirkel met je eigen naam.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Alle producten die in het assortiment van Dinoworld zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan kinder- en babyartikelen moeten voldoen. Dinoworld kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door dinoworld verkochte producten.
7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dinoworld kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Dinoworld is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
7.3 Dinoworld is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door dinoworld zo spoedig mogelijk worden aangepast.
7.4 Dinoworld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8. Overmacht
Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Dinoworld in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit per email mee te delen en zonder dat dinoworld gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

9. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Dinoworld gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10. Vragen / klachten
Dinoworld streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Dinoworld, dan wordt Dinoworld daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht.

11. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina's mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Dinoworld.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) door ons opgeslagen en verwerkt.